Doorgaan naar hoofdcontent

Baby Born Haak PatroontjesEr zijn verschillende haak patroontjes te vinden op het grote internet voor de Baby Born poppen van 43 cm. Alleen vindt deze mama van een poppenmoedertje, ze niet handig in gebruik en zo standaard. Dus met genoeg voorbeelden, zelf aan de slag gegaan.

Het liefst werk ik met de Mixed Fine of de Soft Strech Yarn, beide van de Action.

Op deze pagina, vindt u de foto's van de zelf ontworpen patroontjes, door op de foto te klikken komt u bij het patroon.

De patronen blijven eigendom van Mevrouw Konijn, u mag ze uiteraard gebruiken om zelf te haken. De gehaakte kledingstukken, mag u niet verkopen, het patroon mag u niet delen d.m.v. een kopie op internet,social media of in geprinte vorm verspreiden. U mag wel de link gebruiken.

Graag vraag ik  u, als u een gehaakt kledingstuk, gehaakt n.a.v. ons patroon en hier een foto van deelt, om mijn naam en link te plaatsen bij de foto.

Wij stellen de patronen gratis ter beschikking, er zit aardig wat werk in, om deze te haken en uit te schrijven, hopend op uw begrip.


Jurkje - 201907-001
Onderbroekje - 201907-002

Populaire posts van deze blog

Eerste post

Mevrouw Konijn blijft voortleven, alleen in de vorm van een Blog.  De pagina die jullie gewend waren, heb ik opgezegd, wat al niet geheel makkelijk ging helaas. Maar de kosten die met de pagina samen ging, haalde ik helaas niet uit de verkochte werken. Jammer, maar helaas. 

Maar dan nu, een blog, mijn eerste echte blog. Hopelijk gaan jullie als lezers er net zoveel plezier aanbevelen, als wat ik ga hebben met het plaatsten van de geschreven stukjes. 

Heel veel plezier met het lezen en eventueel volgen van mijn blog. En tips zijn uiteraard welkom.

Groetjes Jolanda

Blije verwachting van een ...

Een tijdje geleden kregen wij het blije nieuws te horen dat een goede vriendin , zwanger is.
Dus hup, de kast in duiken, garen welke bij elkaar past uitzoeken. Patroon wist ik al. En aan de haak. Inmiddels zijn we al goed over de helft. De laatste loodjes wegen het zwaarst, zowel voor een aanstaande moeder als voor de haakster van het geboorte cadeautje, want ja het wordt steeds groter en dus duurt het steeds langer eer de toer klaar is. Maar het gaat dan ook wel schitterend worden.

Wil je ook een handgemaakt geboorte cadeautje weggeven aan een aanstaande moeder, maar je kan zelf niet haken, stuur me gerust een berichtje.

Wee-Baby-Element deken

Veel mensen hebben de garen-webshop Hobbii al ontdekt. Ik sinds kort voor het eerst wat besteld. Wat een fijn garen is het katoen 8/4 om mee te werken. Zo lekker zacht en splijt niet.Ik had al een officiƫl garen pakket gekocht voor dit prachtige dekentje Wee-Baby-Element, van HooksandYarn, maar wilde hem eerst even "proef draaien", aangezien de allereerste soort van mislukt is en nu als kussen ligt te pronken op het bed van onze dochter.

Gisteren begonnen en inmiddels in week 3 aangekomen van de Call.

De kleurtjes garen, dus uitgezocht online en met kleur nr 3 er inmiddels op, vindt ik hem wel heel erg gaaf/ kleurrijk worden.  Dan ben ik bang dat met het orginele pakket hij een beetje saai gaat worden. Ach we gaan het wel zien, eerst deze maar verder af haken en er een lieve eigenaar voor zoeken. Al wil onze dochter hem al inpikken voor haar poppen.

Inmiddels zit er al een tweede, totaal anders patroon aan de deken gehaakt. Nog eventjes en we kunnen het eind resultaat late…